Eilen illalla käytiin Tiinan & koirien kanssa treenailemassa hallilla. Laiska olin, enkä jaksanut tekstin pariin liittää kuvia tehdyistä treeneistä, ehkä mie vielä skarppaan niinkin paljon ja rupean niitäkin tänne laittamaan.

Hilman treeni vuoro ekana, sillä oon tehnyt havainnointia ja Taavi on paremmin jutussa mukana kun on joutunut odottamaan autossa ;). Ipanan kanssa tehtiin aluksi neljän esteen pätkää. Suora putki - hyppy - u-putki - hyppy. Taas vaan totesin et se menee jo nyt triplasti lujempaa kuin Taavi, eihän miula ole toivoakaan ohjata sitä tulevaisuudessa :D. 4 esteen pätkä toimi ihan hyvin, muutaman kerran myös niin, että leikkasin u-putkeen takanta ja sekin jo paljon parempi. Ei jumahda enään niin pahasti siihen putken suulle kuin aikaisemmin jos lähden leikkaamaan. Puomilla / hypyillä ei välitä takaaleikkauksista yhtikäs mitään. Hilma joutui välillä opettelemaan seinässä odottamista kun Tiinan ja Jamin vuoro oli. Ehkä sillä on vielä toivoa opetella olemaan hiljaa odottaessa yksin, Taavi kun ei sitä taitoa osaa. Toisena pätkänä tein 6 esteen kuviota, jossa 5 hyppyä ja L-putki. Esteiden määrä kun lisääntyy niin kasvaa myös vauhti tassuissa, mutta silti kuuntelee ohjausta eikä jää sähläämään. Ensimmäistä kertaa kuvio, missä miun piti keretä valssaamaan, pirskatti soikoon ku meinas kiire tulla. Loppuun ipanalle muutama toisto A:lta - toinen kerta kun sillä sitä teetin ja hyvin pysähtyy alastulolle ottamaan kontaktin.  Nyt Hilmalla teetetty maximissaan minien hyppyjä (10kk), tarkoituksena nostaa meditasolle vuoden paikkaissa ja kesään mennessä maxi hyppyihin.

Taavin kanssa tehtiin vaan helppoa rallitusta. Tarkoituksen saada extra hyvä mieli molemmille - viimeeksi oltiin enemmän hukassa kun kartalla ja sehän toimi. Aluksi vaan muutama lähetys putkeen eri kulmista ja sitten muutamalla hypyllä ja putkella perus pyöritystä, takaakierrot alkaa olemaan jo ihan kivoja, vauhti ei lopu kesken eikä jää junnaamaan siihen. Toisena treeninä A - kepit - putki suoraa molemmista suunnista. Molemmilta puolilta tuli ekoilla kerroilla niin hienot kept että jätettiin siihen. Miun koirahan alkaa oikeasti pujotella myös kun olen "väärällä" puolella! JES! 

Nyt viikolla varmaankin vain 1 treeni ja lauantaina sitten kisoihin näyttämään agilitystä se, kuinka sitä ei harrasteta ;)