Jos sitä kirjottaisi kuulumiset ajantasalle! Talvi on tullut, lunta ja pakkasta riittää ! 

Muutama viikko sitten käytiin Suvin kanssa hakemassa Turo kotia. Hilma on tykännyt ipanasta mielettömästi ja Taavi on väliläl vähän sitä mieltä, että ei oo niin kiva. Taavikin kyllä leikkii sen kanssa ja näin, mutta huomauttaa kyllä jos on nukkumassa et hän nukkuu nyt ym. mutta hyvähän se on :) Kakara on ollut muuten hyvin helppo, menee niin porukan mukana. Rohkea, mitään ei oo pelänny ja vieraita ihmisiä juoksee tervehtimään! 

Koko lauman kanssa oon käynyt usemman kerran mikonsaaressa metsässä, seurana milloin ketäkin. Varsinkin Tiinan shelteistä on ollut huisia kun on joku oman kokoinen kaveri, harmi vaan että hetken kuluttua ne huomaa taas olevansa paaaljon pienempiä. Genakin sai sairasloman jälkeen vapautuksen ja pääsee liikkumaan kunnolla, ollaan sen ja Turon kanssa käyty pari kertaa metsässä sekä koko lauman kanssa lenkillä. Hetki niin pääsee myös Taavi ja Hilma rellestemään Genan kanssa. Hilmalla vaan tuppaan olemaan sen verran vauhdikkaat leikit, että pitää odottaa hetki...

Itsenäisyyspäivänä käytiin agilityilemässä joensuussa 2 agilityrataa. Paska reissu ratojen osalta,  mutta tulipahan tehtyä. 15 ja 10 tuloksena, tyhmiä virheitä... Oli niissä onneksi jotain hyvääkin, molemmilla radoilla onnistu takaaleikkaukset! Koira siis eteni ja oli ihan oikeesti miun edellä radalla!!! Jes! 

Kävin vkl koko kolmikon kanssa tekemässä agilityä hallilla. Muut  lopettaa kisakauden nii mie alotan vasta treenaa kunnolla kun alkaa olemaan ilman kohdillaan karvakasoille. Taavin kanssa tein keppejä, voi vitsi ku se teki ne hyvin! Molemmilta puolilta ilman ongelmaa ja oikeesti vauhdilla! Noin jos se joskus tekee ne radalla niin lupaan opetelle tekemään kärrynpyöriä, se on varma! Hilman kanssa tein pientä radanpätkää & kontakteja. Hertsileijaa ku se menee lujaa! Tässähän joutuu ihan opettelemaan juoksemaan jos meinaa saada jotain rävellettyä radalla... Turon kanssa putkea, se rallitti ihan innoissaan sitä. Voi olla, että siitä tulee myös agilitykoira, vaikka niin ei ehkä ollutkaan aluksi tarkoitus ;)

Nyt oon ite menossa risteilemään ja istun junassa, hajautin lauman hoitoon ja vietän vuorokauden ilman koirankarvoja! :D Taavi ja Hilma on mein porukoilla ja Turo lähti viihdyttämään Sypän ja ranskanbuldoggi Millin elämää ;p