Kokeilen olla reipas ja opetella päivittämään blogia säännöllisesti. Täälä sataa vettä ja kaikki paikat ihan kuraisia, ihastuttavaa noiden turkikkaiden kanssa. Tämän puolesta talvi pakkasineen olisi tervetullut! 

Kävin eilen pienen tahattoman ja vahingossa muodostuneen treeni tauon jälkeen treenailemassa agilityä molempien kanssa. Taavin ilmoitin ensi viikolle oman seuran kisoihin, voidaan käydä näyttämässä miten agilityä ei harrasteta. Hilman kanssa tein pientä pyöritystä muutamalla hypyllä sekä eteenlähetystä. Ipana on kyl ihan huippu! Se irtoo hyvin eteen sekä se tulee hyvin lähelle ja sen saa haltuun. Neljän esteen suora, hyppy- pituus-muuri-hyppy ja neidin pystyy lähettämään ja se hakee hyvin suoran loppuun. Ehkäpä sen kanssa on ainankin jotain tehty eritavalla kuin Taavin, ehkäpä minulla on myös muutama tiedon hippuinen enemmän agilitystä kuin Taavin kanssa aloittaessa? ;)

Taavin kanssa aluks vain pelkät kepit molemmin puolin (mein "väärä"puoli alkaa kohta melkein näyttää pujottelulta! ) ja sitten yks pitempi radanpätkä. 28 estettä, suoraa - sekä pyöritystä. Koira meni tasan sinne minne ohjaaja ohjasi ja ohjaajan navigaattori ei ihan ollu kartalla. Koira teki kyllä mitä pyysin, ite vaan vähän törppöilin matkalla. Miksi en voi ohjata siten kun olisin kisoissa ja taistelen aikaa vastaan, vaan pitää jäädä ite jumittamaan sinne esteiden kohdalle kun tasan tarkkaa tietää, että koira vaatii ohjaajan minkä liike jatkuu koko ajan? 

Tänään käytiin mikonsaaressa Lauran ja koirien kanssa (Saimi, Sina, Taavi, Hilma)  lenkkeilemässä. Umpimetässä pääosin paineltiin menemään, kunnon maastotreeniä kaikille. Paljon kivikkoista ja kallioista kiipeilyä, hakkuu aluetta, peltoa ja metsää. Taidettiin myö välillä polullekkin päätyä. Ihme ja kumma, vaikka saimaan ääressä oltiin niin Hilma ei käynyt uimassa, ehkä se on todennut veden olevan jo himppasen viileätä. Oli taas ilo katsella koirien rellestystä ja meininkiä, hyvin kaikki jaksoivat painattaa koko reissun.